KEDVEZMÉNY 15 % EXTRA15 kóddal

Rólunk

A márkáról

Az ARMODD márka okosórákat kínál kiváló minőségben és elérhető áron.

Screenshot e-shopu ARMODD
Chytré hodinky ARMODD

ARMODD okosórák

Az ARMODD márka termékeinél különösen az egyedi dizájnra és a precíz kidolgozásra helyezünk maximális hangsúlyt. A termékeket elegáns fekete ajándékdobozba csomagoljuk.

Az okosórák teljes mértékben lokalizálva vannak magyar nyelvre. 2021 októberében kezdtük meg az okosórák 8 új modelljének forgalmazását új www.armodd.hu webshopunkban

Ügyfélszolgálat

Annak érdekében, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk, minden okosóránkra és más termékeinkre kétéves teljes körű jótállást, valamint garanciális és jótállás utáni szervizszolgáltatást kínálunk.

A termékekhez részletes magyar nyelvű útmutatót mellékelünk, és e-mailes és telefonos ügyfélszolgálatot is biztosítunk. Az áru túlnyomó többsége raktáron van, így a megrendelés kézhezvételét követően azonnal elküldjük Önnek.

Zákaznická podpora
Prémiová řada produktů ARMODD

Prémium dizájn és kényelmes használat

Az ARMODD szó a művészet, a divat és a design közötti természetes kapcsolatot jelképezi, ami kivételes termékekben kristályosodik ki. A márka nevében egy finom szimbolika rejtőzik, az. ARM mint kar és az ODD, mint más, eltérő.

Különös hangsúlyt helyezünk arra, hogy minden felhasználónk élvezhesse termékeink előnyeit. Ezért az ARMODD okosórák minden Android és iOS rendszerrel működő mobiltelefonnal kompatibilisek és együttműködnek.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz