ARMODD Prime rózsa arany, fém csillogó szíjjal + szilikon szíjjal

43 690 Ft –21 %
ARMODD Prime rózsa arany, fém csillogó szíjjal + szilikon szíjjal
43 690 Ft –21 % 34 290 Ft
Raktáron
Várható kézbesítés:
30.7.2024
Szállítási lehetőségek

Teljesen magyar nyelvű okosóra. Minden Android és iPhone telefonnal működik. Csodálatos 1,85″ AMOLED kijelző és precíz fém kivitel. Bluetooth hívás, több mint 100 sport üzemmód, lépés-, kalória-, pulzusszám-, vérnyomás-, oxigéntelítettség-mérés és EKG. Több mint 500 számlap és egyéni óralapok létrehozásának lehetősége.

⭐ A legújabb ARMODD kollekció 2024

✨ Fekete ajándékdoboz

Részletes információ

Termék részletes leírása

Csodálatos AMOLED kijelző

Az 1,85″ AMOLED kijelzőnek köszönhetően az ARMODD Prime okosórát egyszerűen imádni fogja. Az óra fémteste vékony, és egy kisebb női csuklón is remekül mutat. Az óra oldalán lévő forgatható kerékkel nagyon kényelmesen kezelhető.

Több mint 500 számlapot tartalmazó galériából választhat, beleértve az animált tárcsákat is, valamint az alkalmazásban könnyen létrehozhatja saját eredeti számlapját is. Az óra teljesen magyar nyelvű menüvel rendelkezik, és természetes tartozéka a mobilalkalmazás.

ARMODD Prime chytré hodinky (smartwatch)
ARMODD Prime

Az ARMODD Prime 9 kulcsfontosságú jellemzője

  • Az 1,85″ AMOLED értintésvezérelt kijelző finom felbontással és kiváló olvashatósággal közvetelenül a napon is
  • Precíz kidolgozású fémtest, amely a női csuklóra is remekül illeszkedik
  • Telefonálás közvetlenül az okosóráról Bluetooth-on keresztül, valamint távoli zenevezérlés a telefon párosítását követően
  • Figyelmeztetés bejövő hívásokra, SMS-ekre, e-mailekre, valamint az egyéb alkalmazások üzeneteire
  • Fejlett pulzusmérés funkció valós időben és rendszeres időközönként, alvás, vérnyomás, EKG, vér oxigéntelítettség mérés
  • Napi áttekintés a megtett lépésekről, távolságról és elégetett kalóriákról mobilalkalmazásba történő rögzítéssel
  • Választási lehetőség több mint 500 számlap közül, továbbá számlapkészítési lehetőség saját fotó alapján
  • 100+ sport üzemmód
  • Akár 20 napos akkumulátor-üzemidő készenléti üzemmódban

Felhívja és emlékezteti Önt arra, ami a legfontosabb

Telefonhoz csatlakoztatást követően hívás közvetlenül az okosóráról . A funkciót szükség szerint egyszerűen ki/be kapcsolhatja. Az okosóra megjeleníti az SMS-ekete-mail-eket és az alkalmazásokból érkező üzeneteket is, amelyeket így kényelmesen elolvashat, és a telefonját pontosan ott hagyhatja, ahol éppen található.

Használhatja a mobiltelefonhoz csatlakoztatott hangasszisztenst is. A zene távvezérlésének lehetősége, az elveszett telefon megkeresése funkció és időjárás előrejelzés kijelzése is jól jönnek.

 ARMODD Prime gold right
25

Tartsa az ellenőrzése alatt az egészségét  

Hány lépést tesz meg naponta, hány kalóriát éget el, milyen a pulzusa, a vérnyomása, vére oxigéntelítettsége és az EKG-ja, minderről tökéletes áttekintése lesz. Az embernek csak egy egészsége van, és az okosóra segít nyomon követni a legfontosabb értékeit.

fejlett érzékelőnek köszönhetően valós időben és szabályos időközönként mérheti a pulzusát, valamint rögzítheti azt a mobilalkalmazásban. Az okosóra diszkréten megjeleníti a menstruációs ciklus állapotát is és még sok mást.

Számlapok: Animált és egyéni, több mint 500 közül választhat

Készítsen saját, eredeti számlapot, amilyen garantáltan senki másnak nem lesz a világon. A saját fénykép kifinomult módja annak, hogyan tegye az óráját a lehető legszemélyesebbé.

A mobilalkalmazásban több mint 500 előre elmentett számlap közül választhat. Örömet okoz az animált számlapok használatának lehetősége is. Így a cserélhető óraszíjnak köszönhetően minden nap vadonatúj órája lehet.

ARMODD Prime silver metal right 
 ARMODD Prime gold metal

100+ sport üzemmód, csuklón hordott személyi edző

Szeret sportolni? Az okosóra a következők rögzítésére alkalmas: gyaloglásfutáskerékpározásugrástollaslabdakosárlabdalabdarúgásfutás futószalagonjógaszabadtéri mozgás/erősítés, valamint taposógép és számos egyéb sport . Az adatokat ezután egyszerűen elmenti az alkalmazásban.

A győztesek lassan születnek, de még senki sem volt képes teljesen egyedül győzni. Mostantól az ARMODD Prime okosórájának köszönhetően többé Ön sem lesz egyedül.

Mobilalkalmazás példa

Az intuitív vezérlés alapvető. Minden aszerint működik, ahogy Ön szeretné. Például csak az Instagramról szeretne figyelmeztetéseket kapni az órájára, a Facebookról nem? Vagy beállítana egy kellemes ébresztést finom rezgéssel? Nem gond.

Az alkalmazásban megtalálja az összes rögzített sporttevékenységet, a megtett lépések statisztikáit, az elégetett kalóriákat és az egészségügyi adatokat.

 mediamodifier_image-2

Műszaki adatok

Az óra típusa

Márka ARMODD
Rendeltetés Női, Unisex
Színváltozat Arany

Hardver és szoftver

Alkalmazás FitCloudPro - magyar
Menü nyelvek Magyar, angol, szlovák, ukrán, orosz, német, lengyel, román, bolgár, cseh, francia, spanyol, portugál, olasz, szlovén, horvát, vietnámi, dán, török, görög, szlovén, szlovén, német, román, cseh, francia, spanyol, portugál, olasz
Alkalmazási nyelvek Magyar, angol, szlovák, ukrán, orosz, német, lengyel, román, bolgár, cseh, francia, spanyol, portugál, olasz, szlovén, horvát, vietnámi, dán, török, görög, szlovén, szlovén, német, román, cseh, francia, spanyol, portugál, olasz
Kompatibilis operációs rendszer Android 5.1 vagy újabb verzió, iOS 9.0 vagy újabb verzió
Konnektivitás Bluetooth 5.0, USB

Funkciók

Figyelmeztetés bejövő hívásra, SMS-re, e-mailre, alkalmazások (pl. Facebook, Messenger...), találkozók
Sportfunkciók lépésszámláló, távolság, elégetett kalóriák, stopper
Sport üzemmódok gyaloglás, futás, kerékpározás, ugrókötelezés, tollaslabda, kosárlabda, labdarúgás, futás futószalagon, jóga, szabadtéri mozgás/erősítés, taposógép 
Egészségügyi funkciók pulzus, vérnyomás, EKG, vér oxigéntelítettség, alvás mérése, menstruációs ciklus monitorozása
Egyéb funkciók Bluetooth hívás, gyakori kapcsolatok, hangasszisztens, távoli telefonkamera és zene vezérlés, telefonkeresés funkció, ébresztőóra (rezgés), időjárás, számológép, légzéstréning, jelszavas védelem, osztott képernyő, kijelző fényerő beállítása, különböző menü megjelenítési stílusok
Kijelző bekapcsolása a csukló elfordításával igen
 

Számlap és kijelző

Érintőkijelző 1,86" AMOLED
Kijelző felbontás 420x485 px
Számlapok száma 12 + saját fénykép, és több mint 500 az alkalmazásban, beleértve az animáltakat is

Műszaki adatok

Akku kapacitás360mAh
Akku üzemidő standard használat mellett akár 7 nap
Készenléti üzemmód akár 20 nap
Vízállóság Vízálló IP67 (nem úszáshoz/zuhanyzáshoz/nyomásos vízzel való kézmosáshoz - további információkért lásd a használati utasítást).
Rezgés igen
Tömeg 51 g

Az óra méretei

Szélesség 3,6 mm
Hosszúság 4,3 cm
Magasság 1,1 cm

Szíjméretek

Maximális csuklóméret 22 cm
Hosszúság 22 cm
Szélesség 20 mm
Cserélhető szíj igen

A csomagolás tartalma

ARMODD Prime okosóra, mágneses USB töltőkábel, magyar nyelvű útmutató, fekete díszdoboz

Letölthető használati útmutató

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz