ARMODD Silentband 3 GPS ezüst

41 990 Ft –40 %
2001 4 armodd silentband 3 gps stribrna
41 990 Ft –40 % 24 990 Ft
Jelenleg nincs raktáron
Szállítási lehetőségek

Fitnesz karkötő GPS-szel a sportteljesítmények pontos feljegyzéséhez. A menü és a mobilalkalmazás teljes egészében magyar nyelvű. Minden Android és iPhone telefonnal együttműködik. Uniszex forma és teljes egészében érintőkijelző. 37 sport üzemmód. A Strava alkalmazás támogatása. Számlapok széles választéka és saját kép lehetősége

⭐ A legújabb ARMODD kollekció 2023

✨ Fekete ajándékdoboz

Részletes információ

Termék részletes leírása

Sportos, mégis elegáns

Az ARMODD Silentband 3 GPS az integrált GPS-nek köszönhetően minden sportember számára ideális karkötő. Kocoghat akár mobiltelefon nélkül is, a fitneszkarkötő minden adatot, az útvonal GPS felvételét is elmenti, majd a telefonnal való párosítás után áttekinthetően megjeleníti az alkalmazásban. Ráadásul a profi Strava alkalmazással is összekapcsolható.  

Tökéletesen letisztult dizájnjának köszönhetően a fitneszkarkötő normál napi használatra is alkalmas. A telefonnal összekapcsolva minden fontosra fgyelmeztetiA menü teljes egészében magyar nyelvű.

‘ň∂Į≤‚ŃŅ_2
“Ý…ę-≤ňĶ•

Az ARMODD Silentband 3 GPS 7 fő tulajdonsága

  • GPS akár 37-féle sporttevékenység pontos feljegyzésére  mobiltelefon nélkül is
  • Napi áttekintés a megtett lépésekről, távolságról, elégetett kalóriákról, az útvonalról és a tempóról
  • Valós időben és rendszeres időközönként méri a pulzusszámot, a vérnyomást, a vér oxigéntelítettségét és az alvást
  • Figyelmeztet a hívásokra, SMS-ekre, e-mailekre, valamint az alkalmazások üzeneteire
  • Választhat rengeteg számlap közül, saját fényképet is beleértve
  • Tartós Gorilla Glass üveg védi az 1,45″ kijelzőt, amely kiválóan olvasható még közvetlen napfényben is
  • Az útvonal megjelenítése térképen az alkalmazásban, és lehetőség a Strava alkalmazáshoz történő csatlakozásra

37 sport üzemmód, avagy legyen ura a testének

A fitneszkarkötő több mint 37 sportágat mér: futás, futópad, szabadtéri futás, kerékpározás, gyaloglás, mászás, jóga, spinning, kosárlabda, labdarúgás, tollaslabda, maraton, teremgyaloglás, szabad edzés, erőedzés, súlyemelés, boksz, ugrókötelezés, lépcsőzés, síelés, korcsolyázás, görkorcsolya, hulahopp karika, golf, baseball, tánc, asztalitenisz, hoki, pilates, taekwondo, kézilabda, street dance, röplabda, tenisz, darts, torna, taposógép.

Minden adatot áttekinthetően feljegyez a mobilalkalmazásba. Ráadásul mindezt összekapcsolhatja a professzionális Strava alkalmazással. A győztesek lassan születnek, de erre egyedül még senki sem volt képes. Az ARMODD Silentband 3 GPS-szel most már nem lesz egyedül.

sport-silver-2
call-silver-3

Legyen mindenről áttekintése

Minden, ami fontos, egy helyen. Ez megfizethetetlen előny. A fitnesz karkötő mindent megjelenít, még mielőtt a telefont előhúzná a zsebéből. Ez a gyakorlatban pl. SMS-eket, hívásokat, alkalmazások értesítéseit, e-maileket stb. jelent. 

Bizonyára értékelni fogja, hogy távolról vezérelheti a zenét és a fényképezőgép elsütőbillentyűjét, az időjárást, a stopperórát, az időzítőt vagy az eseménynaptárt.

Minden nap másik számlap

Ehhez aztán stílus kell, ugye? Így van, ezért számlapjaink óriási választékából biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. 4 számlapot közvetlenül a fitneszkarkötőben talál, további több mint 70-at pedig az alkalmazásban. 

És mi lesz, ha megunja? Akkor egyszerűen megváltoztathatja, vagy akár saját kedvenc fényképét is feltöltheti. Tegye különlegessé új fitneszkarkötőjét, amely mindenhová elkíséri.

ǹɫ
heart-silver-4

Tartsa szemmel az egészségét 

Hány lépést tesz meg naponta és hány kalóriát éget el, milyen a pulzusa, a vérnyomása, vére oxigéntelítettsége és az alvása – minderről tökéletes áttekintése lesz. Az embernek csak egy egészsége van, és a fitnesz karkötő segít nyomon követni azt, ami a legfontosabb.

A fejlett érzékelőnek köszönhetően valós időben és szabályos időközönként mérheti a pulzusát, valamint rögzítheti azt a mobilalkalmazásban. A fitnesz karkötő diszkréten megjeleníti menstruációs ciklusa állapotát is. Értékelni fogja a helyes légzés tréning funkciót is.

Ízelítő a mobilalkalmazásból

Az intuitív vezérlés alapvető. Minden aszerint működik, ahogy Ön szeretné. Például csak az Instagramról szeretne figyelmeztetéseket kapni az órájára, a Facebookról nem? Vagy beállítana egy kellemes ébresztést finom rezgéssel? Nem probléma.  

Az alkalmazásban megtalálja az összes rögzített sporttevékenységet, a megtett lépések, az elégetett kalóriák statisztikáit és az egészségügyi adatokat. A GPS-es feljegyzésnek köszönhetően áttekinthetően megjelenítheti útvonalát a térképen. Ráadásul mındent összekapcsolhat a Strava alkalmazással is.

ARMODD Roundz 3 arany

Paraméterek

Az óra típusa

MárkaARMODD
Rendeltetése Női, Férfi, Uniszex
Színváltozat Ezüst

Hardver és szoftver

Alkalmazás SMART-TIME PRO (magyarul) és lehetőség a Strava alkalmazáshoz való csatlakozásra
Kompatibilis op. rendszer Android 4.4 és magasabb, iOS 9.0 és magasabb
Bluetooth-verzió 5.0

Funkciók

Figyelmeztetések bejövő hívás, SMS, alkalmazások (Facebook, Messenger…), találkozók, gyógyszerek
Sport és egészségügyi funkciók lépésszámláló, megtett távolság, GPS (útvonal), elégetett kalóriák, tempó, szívritmus, vérnyomás, a vér oxigéntelítettsége, stopperóra, a menstruációs ciklus figyelése, alvásmérés
Sport üzemmód futás, futópad, szabadtéri futás, kerékpározás, gyaloglás, mászás, jóga, spinning, kosárlabda, labdarúgás, tollaslabda, maraton, teremgyaloglás, szabad edzés, erőedzés, súlyemelés, boksz, ugrókötelezés, lépcsőzés, síelés, korcsolyázás, görkorcsolya, hulahopp karika, golf, baseball, tánc, asztalitenisz, hoki, pilates, taekwondo, kézilabda, street dance, röplabda, tenisz, darts, torna, taposógép
További funkciók a telefon fényképezőgépének távkioldója és a zene vezérlése, a telefon keresése funkció és a telefon elvesztése elleni védelem, ébresztőóra (rezgés), légzőgyakorlat, időjárás, időzítő, figyelmeztetés mozgásra, ne zavarj üzemmód, a kijelző fényerejének beállítása
A kijelző bekapcsolása a csukló elfordításával igen

Számlap és kijelző

Érintőkijelző 1,45" IPS
A kijelző felbontása 172x320 px
Számlapok száma 4 + saját fénykép, és több mint 70 az alkalmazásban

Paraméterek

Az akkumulátor kapacitása 260 mAh
Az akkumulátor üzemideje normál használat mellett akár 5 nap
Készenléti mód akár 15 nap
Vízállóság IP67
Rezgés igen
Tömeg 26 g

Az óra méretei

Szélesség2,3 cm
Hosszúság5,2 cm
Magasság 1,3 cm

A szíj méretei

Maximális csuklóméret 22 cm
Hosszúság 24,5 cm
Szélesség 18 mm
Cserélhető szíj igen

A csomagolás tartalma

ARMODD Silentband 3 GPS okosóra, USB töltőkábel, magyar nyelvű útmutató, fekete díszdoboz

Letölthető használati útmutató

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz